Brons (Domänvaliderat SSL-certifikat) - vad behöver skickas in?

1. Skicka CSR (Certificate Signing Request)
Vi har en steg-för-steg guide som visar hur du skapar en CSR i Apache eller i Microsoft IIS . När du genererat CSR-filen använder du formuläret nedan för att skicka den till oss.

2. Välj vilken e-post-adress vi ska skicka kontrollkoden till
Som en del i kontrollen innan SSL-certifikatet utfärdas skickas en kontrollkod ut till dig. Endast vissa e-post-adresser kopplade till ditt domännamn är godkända.

Ett exempel: om du vill ha ett SSL-certifikat för www.test.se så kan du välja att kontrollkoden skickas till antingen admin@test.se, webmaster@test.se, postmaster@test.se eller hostmaster@test.se. Kontrollera vilken e-post-adress för ditt domännamn som börjar på antingen admin, webmaster, postmaster eller hostmaster som kan ta emot e-post.

  

 

3. Följ instruktionerna i e-post-meddelandet som skickas till dig
Som en del i kontrollen innan SSL-certifikatet utfärdas behöver det verifieras att du innehar domännamnet som certifikatet ska gälla. För att åstadkomma detta skickas ett e-post-meddelande med en kontrollkod till dig.

Följ instruktionerna i e-post-meddelandet du får för att verifiera att du innehar domännamnet.

4. Du får ditt SSL-certifikat via e-post
När vi fått all dokumentation från dig skickar vi ut ditt SSL-certifikat via e-post med en länk till installationsinstruktioner för Apache samt för IIS.

 
 
 
           
  sntlogo   sslcert.se är en tjänst från Swedish Networking Technologies AB.
Postadress
Kapellgatan 3 lgh 1402, 754 18  Uppsala
E-post
info@snt.se  Hemsida www.sslcert.se
Villkor Integritetspolicy | Allmänna villkor